Moikka! Tänään on ollut ihan uskomaton päivä: olen kokeillut tosi montaa uutta asiaa!

Ensimmäinen uusi asia liittyy pyöräni posahtaneeseen takarenkaaseen. Tänään, ihan ensimmäista kertaa elämässäni, perehdyin siihen, miten rengas vaihdetaan! (En tosin voi ottaa ihan kaikkea kunniaa itselleni, koska puolisko auttoi vanhan kumin irrottamisessa ja uuden vaihtamisessa tilalle. Mutta silti.)

Seuraava asia niin ikään liittyy pyöräilyteemaan. Olen vihdostakin viimein kasvanut aikuiseksi. Ostin nimittäin pyöräilykypärän! Tunne on kieltämättä hyvä, koska nyt minulla on halpa henkivakuutus. Olen nimittäin jo jonkin aikaa pohdiskellut syntyjä syviä: Mitä jos vaikka pyörän jarrut eivät toimi ja kaadun pahasti? Miten nopeasti kaikki voikaan loppua - liikenteessä ja ylipäätään? Hurjaa. Kypärä on sanoakseni ihan hitsin hyvä sijoitus. Kypärä voi myös kuvastaa omaa tyyliä: kaupoissa on nimittäin valinnanvaraa niin mallin kuin värienkin suhteen.

Kyp%C3%A4r%C3%A4.jpg

Uusien asioiden kokeileminen on eittämättä mahtavaa! Tänään kokeilin keittiössäkin uutta reseptiä, nimittäin sieni-kasvis-nuudelikeittoa! En ollut koskaan ennen tehnyt nuudelikeittoa, mikä itse asiassa nyt kuulostaa tosi hassulta ja hölmöltä, koska ruoka oli helppo, nopea ja vielä maukaskin! Löysin Marttojen sivuilta kivan reseptin, jota mukaillen väsäsin oman keitokseni. Makoisaan keittooni tuli inkivääriä, valkosipulia, chiliä, porkkanaa, purjoa, munanuudelia, sieniä, yrttejä... Suosittelen kokeilemaan!

Illalla pääsin vielä uudestaan herkuttelun makuun, kun puolisko ehdotti jätskillä käymistä. Porhalsimme Minettiin. Näytti siltä, että uusia makuja oli paljon (jätskillä ei kuitenkaan kovin usein tule käytyä). Asiakaspalvelija oli tosi mukava, kun antoi minulle maistiaisen pistaasijäätelöstä. Pistaasijäätelö on aina vähän villi kortti, koska jos se on vain pelkkää esanssia, niin onhan se maku totta vie ihan hirveä. Minetin pistaasijäätelö oli kuitenkin 100-prosenttista - ja makoisaa. Kävi vielä niinkin onnellinen tuuri, että Minetistä sai mahtavaa fuusiomakua: pistaasi-kookosta. Oli muuten hitsin hyvää, kun pistaasi oli juurikin tuota 100-prosenttista ja kookoskin oli tosi hyvää. Ja ehkä vähän yllättäenkin maut sopivat tosi hyvin yhteen.

Kaiken kaikkiaan tänään on ollut hyvä päivä. Toivottavasti myös teillä! Kannustan itseäni ja kaikkia muitakin kokeilemaan myös jatkossa uusia asioita. Uusien asioiden kokeilemisesta saa hyvän mielen ja onnistumisen kokemuksia! :)

Rakkain terveisin,
Nella