Tervehdys!

Vietin juuri pari yötä mökin rauhasta nautiskellen. Seuranani oli vain koiruus, jota olin luvannut vahtia appivanhempieni reissun ajan.

IMG_1100.jpg

Mökin vieressä on kaunis ohrapelto. Jos tekee niittykukka-asetelmia vaikkapa keittiönpöydän koristukseksi, pari ohrantähkää vievät kimpun ihan uudelle tasolle. Nättiä, sanon minä. :)

IMG_1102.jpg

Ilma oli jokseenkin epävakainen. Uimassa en viitsinyt käydä, kun vesi tuntui kädellä sitä koittaessani liian kylmältä minun makuuni. Näin "vanhemmalla iällä" olen muuttunut varsinaiseksi vilukissaksi.

IMG_1114.jpg

Nojatuolissa istuessani nautiskelin ylläolevista maisemista. Lueskelin kirjaa ja syöpöttelin hyviä herkkuja. Järvinäköala on kerrassaan ihana.

IMG_1123.jpg

Iltalenkin jälkeen sain hauskan kuvan kesätaivaalla mollottavasta ymmyrkäisestä kuusta!

IMG_1138.jpg

Mökillä ei voi olla ilman grillausta. Grillaus on musta ihan parasta! Ja tällä kyseisellä mökillä on ihan grillikota, joten epävakainen sää ei haittaa tämän mahtavan kesäaktiviteetin toteuttamista. Grillasin kaikkea hyvää ja terveellistä, eli paljon eri kasviksia ja sieniä. Ja heikkouttani grillijuustoa - ah, niin suolaista ja rasvaista. ;)

IMG_1133.jpg

Grillikodan ikkunasta on kerrassaan kiehtova "puskanäköala"! Nättiä ja vihreää, sanoisin.

IMG_1141.jpg

Kodan katonrajaa koristavat lukuisat kuksat. Tunnelmallista, sanoisin.

Kyllä mökillä on ihanaa, mutta oli kiva tulla kotiinkin välillä. Totaalista rauhaani mökillä rikkoi vain koiran keksimät hauskat koiruudet: Karvakaveri päätti ystävällisesti hinkata itseään punaisen saunarakennuksen seinään, jolloin valkoinen turkki sai tosi kivan punaisen sävyn. Lisäksi roskista innostuttiin kaivamaan oikein urakalla. Ja jättimäisten polttopuupinojen päällä oli ihan pakko kiipeillä, kyllähän sen ymmärtää. Lisäksi turkkiin tarttui vielä punkkikin, joka onneksi saatiin pihdeillä pois ennen kuin ehti edes paisua. Kyllä se koira-arki on aika ihanaa, mökilläkin. ;)

Mökkimäisin terveisin,
Nella